ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
didaktikesenergeies.jpg

Ομάδα 1η - "Τα μαστοράκια"

Εσείς, μαστοράκια, ξεκινώντας το ταξίδι σας, θα πρέπει να διαβάσετε κάποιες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν.. Θα τις βρείτε αν κάνετε κλικ πάνω στα βιβλία που βρίσκονται στο τέλος της σελίδας!! Ελπίζω να σας φανούν ενδιαφέρουσες!! Στη συνέχεια, σας περιμένουν ακόμα κάποιες ασκησούλες… Στην πρώτη από αυτές, πρέπει να βρείτε τις λέξεις που κρύβονται μέσα στα γράμματα! Στην επόμενη, αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε τη σωστή απάντηση. Αφού τελειώσετε με τις ασκήσεις, θα συνεχίσουμε με κάτι πιο διασκεδαστικό!!! Έχω για σας ένα συναρπαστικό παιχνίδι παντομίμας!!Καλή επιτυχία λοιπόν και καλή διασκέδαση!!!!!!!!!!

Ομάδα 2η - "Οι μικροί τεχνίτες"

Εσείς, μικροί τεχνίτες, όσο οι άλλες ομάδες κάνουν τις δραστηριότητές τους, θα διαβάσετε τις πληροφορίες που θα βρείτε κάνοντας κλικ πάνω στα βιβλία στο τέλος της σελίδας και στη συνέχεια θα ασχοληθείτε με τις ασκήσεις σας! Στην πρώτη άσκηση, πρέπει να λύσετε το σταυρόλεξο και στην επόμενη να βάλετε τις λέξεις στη σωστή σειρά, ούτως ώστε να φτιάξετε σωστές προτασούλες!! Μετά τις ασκήσεις, ακολουθεί ένα ευχάριστο παιχνίδι για να διασκεδάσουμε! Θα παίξουμε παντομίμα!!!!!!!!!!! Καλή επιτυχία!!!!

Ομάδα 3η - "Οι εργατούληδες"

Εσείς, εργατούληδες, αφού διαβάσετε τις πληροφορίες, τις οποίες θα βρείτε κάνοντας κλικ πάνω στα βιβλία, θα συνεχίσετε με τις ασκησούλες! Στην πρώτη άσκηση, θα ασχοληθείτε με τη συμπλήρωση κενών.. Αφού τελειώσετε μ' αυτήν…σας περιμένει μια άσκηση αντιστοίχισης!! Τέλος, θα χαλαρώσετε με ένα παιχνίδι παντομίμας!!! Να έχετε καλή επιτυχία!!!!!!!!!

books.jpg
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License